< Vorige pagina

Hordeur of horraam in uw (tuin)deur of draai-kiep raam


Hordeuren en horramen zijn er in verschillende uitvoeringen. Onze hordeuren zijn van een hoge kwaliteit, en duurzaam materiaal. Hordeuren hebben in tegenstelling tot horramen vaak meer te verduren. Een goede sterke constructie is daarom noodzakelijk. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onblemmerende doorgang.


Voorzet-, inklem- of vaste hordeuren

In hordeuren en horramen zijn grofweg een paar verschillende montage mogelijkheden. Een van de meest voorkomende methodes is de vaste hordeur. Een deur achter de daadwerkelijke voor of achterdeur.

Tegenwoordig wordt steeds vaker de voorzet unit gebruikt. Deze voorzet unit is een schuifdeur of schuifraam wat in verschillende soorten en maten verkrijgbaar is. Van dubbele openslaande tuindeuren tot kleine ramen. De inklem horren worden vaak toegepast bij draai-kiepramen. Inklem horramen zijn eenvoudig zelf te plaatsen en te verwijderen wanneer ze voor de winter opgeborgen moeten worden.


Toepasbaarheid hordeuren

Hordeuren zijn toepasbaar in de volgende situaties:

  • (Aluminium)Schuifpui
  • Tuindeuren
  • Ramen, ook draai en/of kiepramen
  • Normale deuren


Unilux dealer

Wij zijn officieel dealer van Unilux deurhorren en horramen. Wij kunnen voor iedere situatie uw hordeur of horraam op maat en op kleur bestellen.

Waarom Breeuwer Uden?


Meer dan 20 jaar ervaring

Vakkundig en persoonlijk advies

Perfecte serviceMeer informatie?


Vraag een offerte aan
Neem contact met ons op